Swingerclub hvad døde mopper af

Linse afslører: Sådan døde Mopper BT Kendte Mopper er død: Derfor holdt de hendes sygdom hemmelig Sådan fortæller en tydelig berørt Linse Kessler om aftenen den. November, hvor Ann Patricia Mopper Christiansen tog sit sidste åndedrag på Hvidovre Hospital, hvor hun lå indlagt de sidste uger af sit liv. Præcis hvilken sygdom, der tog livet af Mopper, ved kun familien. Mikkel og Linse Kessler: Mopper er død BT Danmark Linse Kessler, Mikkel Kessler og resten af familien valgte nemlig ikke at fortælle, hvad det var for en sygdom, der svækkede. Mopper og som blandt andet betød, at hun den sidste tid fik mad og næring gennem en sonde. Mopper har ikke lyst til at vi snakker om, hvad der er galt. Vi fik det at vide for fire måneder siden. Det har været en mærkelig tid, for det har være rigtigt trist, og vi er skrækslagne og vil ikke miste hende.

Familien fra Bryggen: Swingerclub hvad døde mopper af

Det samme gør Linse Kessler og hendes datter, Stephanie. Matriarken fra den kendte tv-serie Familien fra Bryggen, Mopper, er død mandag aften. Udover Mikkel og Linse Kessler efterlader 'Mopper' sig sønnen Mark Coleman.

Swingerclub hvad døde mopper af - Mopper er

Intimate massage sønderjylland kneppe mig det er billigt Store bryster på stranden bryster porno
Dejlige damer kvinde tilbyder sex 378
Swingerclub hvad døde mopper af Masager piger hvorfor hedder det middelalderen
swingerclub hvad døde mopper af 412

Videos

Missy Martinez Lylith Lavey Are Horny Wet AF While Fucking In The Barn.

Mikkel og Linse: Swingerclub hvad døde mopper af

Allerede i september kom det frem, at Mopper var blevet alvorlig syg og ikke kunne deltage. Sæson af Familien fra Bryggen på. Hun er alvorligt syg. For et halvt år siden blev familiens overhoved nemlig ramt af svær sygdom, og nu er hun altså afgået ved døden. Det skriver Linse og Mikkel i en rørende opdatering på Facebook.

Islands Brygge: Swingerclub hvad døde mopper af

LÆS OGSÅ: Nekrolog: Moppers liv fra start til slut Her til aften.25 gik vores kære, dejlige og elskede Mor Mopper bort. Linse ville dog - efter Moppers ønske - ikke sige, hvad hun fejlede. Jeg vil hermed bekræfte fra mig, min bror og Geggo og Cengiz (Geggos kæreste, red.

0 tanker om “Swingerclub hvad døde mopper af

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *