Samtaler fra swingerklubben bonnie og de tusinde mænd

samtaler fra swingerklubben bonnie og de tusinde mænd

venlig og virkede helt almindelig. Men hvordan ser verden ud for nogle af dem, det hele handler om? Flere kilder fortæller til BT, at der var et økonomisk udestående mellem de dræbte og de unge drabssigtede. Mindre end et døgn inden, at Bonnie Cleo Andersen blev landskendt i en dokumentar, hvor hun inviterede danskerne ind i sit hjem og sit liv som prostitueret, blev hendes verden knust. Natten til lørdag bliver to mænd fundet døde i en udbrændt bil på Kalundborgvej i Sorø. Bonnie var bare 18 år, da hun begyndte i prostitution.

Samtaler fra swingerklubben bonnie og de tusinde mænd - DR1

Politiet mangler fortsat gerningsvåbnet og søger stadig vidner. Lige for tiden er hun sygemeldt. Da politiet fandt de to mænd døde i en udbrændt  Mercedes natten til lørdag på Kalundborgvej i Sorø, troede politiet i første omgang, at der var tale om en ulykke, men obduktionen afslørede, at de to mænd havde været ofre for en forbrydelse. samtaler fra swingerklubben bonnie og de tusinde mænd

Bonnie: Samtaler fra swingerklubben bonnie og de tusinde mænd

Men, bonnie er syg og hendes krop siger fra. Selvom hun forsøger at beskytte sig selv ved blandt andet at kalde sig Patricia på jobbet, så ved hun, at arbejdet forværrer lidelsen. Folk siger, at sådan nogle som mig kobler hovedet fra kroppen.

0 tanker om “Samtaler fra swingerklubben bonnie og de tusinde mænd

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *