Massage for kvinder tantra par

massage for kvinder tantra par

i alle kvinder på en helt ny måde, der kommer dig til gavn i din hverdag i dit møde med kvinderne i dit liv og derfor er det. I tantra giver vi det hele plads, og når vi gør det, kan det der har brug for at blive forløst, hurtigt forløses. Lad dig flyde med i de sensuelle berørings bevægelser og dyk ind i din sjæls uendelige vidder, når du kommer til tantra massage i København. Lisa; Oslo Hej Sanne Tak for dejlig massage i fredags. massage for kvinder tantra par

Videos

Tantra: Erotic Soapy Massage. massage for kvinder tantra par

Massage for kvinder tantra par - Tantramass r- Aalborg

Tantramass r mand og kvinde: massage og undervisning til par - kvinder og m nd - vores klinik er i Aalborg - brug vores bookingsytem til at finde en tid. Vi kan behandle seksuelle traumer - vi fjerner de blokeringer du m ttet have - som tantramass r og terapeuter frig r vi dit seksuelle potentiale. Tantra massage til kvinder : K rlig, omsorgsfuld og sanselig tantramasage til kvinder.

Tantra massage: Massage for kvinder tantra par

Kroppen rummer mere nydelse end du tror, vi skal blot tune ind p den. For tantramassage for par, tantra for par og tantra for par heldags pakken g lder det at afbud eller ndring skal ske minimum 48 timer f r aftalt tid. Herefter koster det halvdelen. Begge vil opleve massage af b de krop og lingam/ yoni. I vil befinde jer i det samme rum p den samme madras t t, s I kan holde. Tantra giver indre ro og afstresning. Jeg var bange for at være alt det, må jeg se din fisse private massage jeg kunne være, bange for min storhed. Du giver mig en styrke og en tro Simon 54 år Hej Sanne Jeg har aldrig oplevet noget så godt, det oversteg totalt mine forventninger Jeg kan ikke sige nok tak. Gitte Mayland Hej Sanne!

0 tanker om “Massage for kvinder tantra par

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *