Bordel århus tantra massage i odense

Massagen egner sig til både mænd og kvinder og udføres af en meget dygtig, erfaren og kvindelig Tao-Tantra Massør, som har praktiseret denne særlige Tao-Tantra massage de seneste. We have Tantra Temples. Selve massagen er en 2 timers helkrop oliemassage med æteriske olier og afslappende musik, som løsner seksuelle blokeringer og spændinger, samt styrker helbredet og immunsystemet samtidig. Kan vække din sensuelle/seksuelle energi så den bliver længere og mere intens. Der er rig mulighed for at få tantra massage uden at blive ruineret. Medlem af, dansk Sexologforening.

Bordel århus tantra massage i odense - Tantra

Alle massager er nærværende helkrops olie massager. HER, sexolog samtaler, har du mistet lysten til sex, så kan det være en god idé at tale med en sexolog om det der forhindre dig i at have lyst til lyst. bordel århus tantra massage i odense

Bordel århus tantra massage i odense - Tantra massage

Tantra massage for kvinder i Odense. Hos, tantra Massage Odense kan du gennem tantra massage arbejde med det der forhindre dig i at opleve nærvær, sensualitet og seksualitet. Sexologstuderende hos HEG i Århus som Intergral Sexolog og søger prøve klienter. Kontakt mig gerne hvis du vil vide mere eller book din første samtale.

0 tanker om “Bordel århus tantra massage i odense

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *